Du finder nyhedsbrevet som pdf her.

 

Tilmeldingen åbner 16. juli kl. 16.

 

Prisen

Prisen for at deltage i WSJ 2023 med det danske kontingent er 33.000 kr. for både spejdere og ledere. For denne pris får du deltagelse i World Scout Jamboree i Sydkorea i 2023, fly fra Kastrup til Sydkorea og retur, 5-10 dages rundrejse/ophold i Sydkorea inden lejren, alle måltider på rejsen, to forweekender inden turen, diverse særpræg (t-shirts, drikkedunk mm.) og en oplevelse for livet.

Der er flere årsager til den høje pris. For det første betaler vi det højeste jamboree fee, fordi vi er fra et rigt i-land, mens deltagere fra fattigere lande betaler en lavere pris for jamboree’en. Desuden forventes et relativt højt prisniveau på rundrejsen og flybilletterne til Sydkorea, fordi vi rejser som en stor gruppe og pga. den aktuelle usikkerhed relateret til flyrejser pga. Covid-19 pandemien. Der er ingen rejsebureauer eller andre kloge hoveder som har kunnet give os et bud på priserne, derfor har vi budgetteret med en meget høj pris, da vi skal sikre os at rejsen ikke giver underskud.

Deltagerprisen vil blive reduceret såfremt prisen på flybilletter og rundrejse bliver billigere end forventet. Og det håber vi meget på at den gør, men det ved vi først i sommeren 2022, når flybilletterne er blevet købt.

Rejsen

WSJ 2023 finder sted 1. -12. august 2023 i Sydkorea. Før lejren tager det danske kontingent på en rundrejse i Sydkorea. Programmet for rejsen inden lejren og de præcise afrejse- og hjemkomstdatoer bliver først fastlagt i løbet af sommeren/efteråret 2022, da det først her er muligt at bestille flybilletter. Rundrejsen forventes at vare 5-10 dage og vil finde sted før lejren starter.

Vi ved ikke hvad rundrejsen i Sydkorea kommer til at indeholde. Vi arbejder på at alle deltagende spejdere kan komme i home hospitality (dvs. hjem og bo hos nogle sydkoreanske spejdere) i et par dage, men det er ikke muligt at arrangere det endnu, og vi ved ikke om det kan lade sig gøre.

Rejsetidspunkt og skolesommerferien 2023

Bemærk at skolernes sommerferie i 2023 i de fleste kommuner slutter 6/8-2023 og at lejren slutter 12/8-2023. Vi forsøger at komme hurtigst muligt til Danmark efter lejrens afslutning, men det afhænger af mulighederne for at få flybilletter, hvornår hjemkomsten bliver. Hjemkomsttidspunkt vil blive meldt ud så snart oplysningerne haves. Det er ikke muligt at flyve hjem på egen hånd på et tidligere tidspunkt. Deltagere som går i skole, vil derfor gå glip af den første uge af skoleåret og måske et par dage mere.

Covid-19

Vi ved endnu ikke om der bliver krav om at man er vaccineret mod Covid-19 for at kunne deltage i jamboree’en eller for at kunne rejse ind i Sydkorea, men det kan sagtens tænkes, så vær klar på at blive vaccineret (hvis du ikke allerede er det) inden rejsen. Vi anbefaler også at man følger Serum instituttets øvrige anbefalinger til vaccinationer ved rejser i Sydkorea.

Tilmelding

Tilmeldingen åbner 16. juli kl. 16. Læs mere her.

Ved tilmelding til WSJ 2023 skal der udfyldes en hel masse oplysninger som er relevante i forbindelse med lejren og rejsen, vær omhyggelig med at besvare alle spørgsmål og udfyld alle felter med korrekte oplysninger. Kontakt Jamboree Udvalget (JU) på kontakt@wsjdk.dk, hvis der er problemer med tilmeldingen eller hvis du er i tvivl om udfyldelsen.

Tilmeldingen lukker 31. januar 2022.

Deltagerbetingelser

Det er vigtigt at deltagerbetingelserne læses grundigt igennem inden tilmelding. Heri står vilkår og betingelser for tilmelding og deltagelse. Deltagerbetingelserne findes her.

Jamboree mærket

Mærket for den 25th World Scout Jamboree i Korea skal symbolisere, at vi på lejren samler spejdere fra hele verdenen “Under ét telt” – for at få den fulde “Jamboree Experience”

Mærket er designet i formen som et traditionelt koreansk tegltag (Giwa-jibung) og et telt. Det omfavner ånden og den glade stemning, der altid er at finde på de koreanske festivaler og lignende. Da Jamboree’en er et officielt event under WOSM (World Organization of the Scout Movement), er deres logo også integreret.

 

Skal du med?

Så læs mere og tilmeld dig på www.wsjdk.dk