Tilmeldingen er lukket

Der er ikke flere ledige pladser. Så det er ikke længere muligt at tilmelde sig.

Hvis du gerne vil skrives på vores venteliste så send en mail til venteliste@wsjdk.dk. Hvis der kommer en framelding vil pladsen blive tilbud til den første på ventelisten.  Der er forskellige ventelister for hhv. tropsspejdere og IST’ere.

Prisen for at deltage i WSJ 2023 med det danske kontingent er 33.000 kr. For denne pris får du deltagelse i World Scout Jamboree i Sydkorea i 2023, fly fra Kastrup til Sydkorea og retur, 5-10 dages rundrejse/ophold i Sydkorea inden lejren, alle måltider på rejsen, to forweekender inden turen, diverse særpræg (t-shirts, drikkedunk mm.) og en oplevelse for livet.

Der er flere årsager til den høje pris. For det første betaler vi det højeste jamboree fee, fordi vi er fra et rigt i-land, mens deltagere fra fattigere lande betaler et lavere jamboree fee. Desuden forventes et relativt højt prisniveau på rundrejsen og flybilletterne til Sydkorea, fordi vi rejser som en stor gruppe og pga. den aktuelle usikkerhed relateret til flyrejser pga. Covid-19 pandemien. Der er ingen rejsebureauer eller andre kloge hoveder som har kunnet give os et bud på priserne. Vi har derfor budgetteret med en meget høj pris, for at sikre os at rejsen ikke giver underskud.

Deltagerprisen vil blive reduceret såfremt prisen på flybilletter og rundrejse bliver billigere end forventet. Og det håber vi meget på at den gør, men det ved vi først i efteråret 2022, når flybilletterne er blevet købt. Jamboree udvalget gør alt hvad de kan for at rejsen bliver så billig som mulig.

Alle der har tilmeldt sig har accepteret deltagerbetingelserne som du finder her.

 

 

Foto: Margrethe Grønvold Friis