Beskrivelse af det officielle mærke for lejren

Mærket for den 25th World Scout Jamboree i Korea skal symbolisere, at vi på lejren samler spejdere fra hele verdenen “Under ét telt” – for at få den fulde “Jamboree Experience”

Mærket er designet i formen som et traditionelt koreansk tegltag (Giwa-jibung) og et telt. Det omfavner ånden og den glade stemning, der altid er at finde på de koreanske festivaler og lignende. Da Jamboree’en er et officielt event under WOSM (World Organization of the Scout Movement), er deres logo også integreret.

Temaet for lejren i 2023 er “ Draw your dream”

Beskrivelse af det danske kontingents mærke

Det danske logo tager udgangspunkt i det oprindelige logo for lejren, da teltformen minder meget om de klassiske gule Kitkat telte, som de fleste danske spejdere er bekendte med. Et telt på en lejr er som oftest et samlingssted for gruppen og er med til at bidrage til det fællesskab, der altid er at finde i uniformen. Det danske kontingent har på de seneste verdensjamboree’er bestået af en stor del færinger og derfor er både det danske og det færøske flag repræsenteret. Det koreanske tegn på teltet betyder “Danmark”.